Ben jij klaar om de beste versie van jezelf te worden?

Schrijf je dan snel in voor de 12 weken challenge ‘Strak in je kerstpak’ van Evi Sports. Nu met tijdelijk GESPIERDE KORTING!

Tijdens deze challenge kies je voor de begeleiding die bij jou past. Ga jij voor de sportbegeleiding of heb je hulp nodig met het kiezen van een juist eetpatroon? Of misschien een combi van een voedingsschema en sportbegeleiding?

Smallgroup:

De smallgroup is helaas vol!

Heb jij een sportief doel en wil jij dit samen met een trainer bereiken?
Kies dan voor de 12 weken smallgroup van Evi Sports. De smallgroup bij Evi Sports is ook écht SMALL. Je traint met maximaal vier personen, zodat de trainer zich het hele uur goed kan focussen op iedere deelnemer.
Je gaat met het groepje aan de slag om jouw individuele doelen te bereiken. Er wordt een mooie combinatie gemaakt van uithoudingsvermogen, mobiliteit en krachttraining. Dankzij de afwisseling van oefeningen en materiaal is geen één training hetzelfde en is elke training een leuke verrassing !

Elke twee weken is er een weegmoment, zodat jouw progressie goed wordt bijgehouden.

De smallgroup start vanaf 1 september en duurt 12 weken. Inschrijven kan tot uiterlijk 30 augustus, dus wees er snel bij, want VOL=VOL!

Lifestyle coaching:

Gaat het sporten goed, maar heb je moeite met balans vinden tussen gezonde en lekkere voeding?

Kies dan voor de Lifestyle coaching. Dit is een traject van 12 weken, waarbij je elke twee weken contact hebt met jouw coach en een nieuw, gevarieerd voedingsschema krijgt. De schema’s worden gemaakt op basis van jouw doel en resultaten uit de metingen. Elke twee weken word je gewogen en bespreek je je traject met je coach. Dit traject is er om jouw lifestyle te veranderen en niet om je uit te hongeren met een streng dieet! De schema’s worden gemaakt door professionele diëtisten en worden volledig afgestemd op jouw doel en lichaamssamenstelling. Geen moeilijke gerechten of uren in de keuken staan, maar gewoon makkelijk, gezond en lekker eten!

Combi lifestyle coaching en smallgroup training:

Heb jij wél de wil om jouw doelen te behalen, maar vind je het lastig om sport en voeding juist te combineren? Laat mij je helpen en kies voor de combinatie van sporten onder begeleiding en gezond en gevarieerd eten!

Aanmelden:

Om je aan te melden voor deze actie heb ik de volgende gegevens van je nodig:
– Naam
– Telefoonnummer
– Pakketkeuze
– Doelstelling

Wil je ook aangeven welke dag(en) je mee wilt doen met de smallgroup?

Je kunt dit sturen naar info@evisports.nl

Rooster

Dag Tijd Plaats
Maandag 19:15 – 20:15 ‘Strak in je kerstpak’ Smallgroup* J. Keplerweg 30 (Binnen) – Max. 4 personen
Donderdag 20:00 – 21:00 ‘Strak in je kerstpak’ smallgroup* J. Keplerweg 30 (Binnen) – Max. 4 personen
Vrijdag 19:00 – 20:00 ‘Strak in je kerstpak’ smallgoup* J. Keplerweg 30 (Binnen) – Max. 4 personen
Zaterdag 10:00 – 11:00 ‘Strak in je kerstpak’ smallgroup* J. Keplerweg 30 (Binnen) – Max. 4 personen