Bij Evi Sports kun je ook terecht voor (online) lifestyle coaching. Dit is een pakket wat 12 weken duurt en uiteraard verlengd kan worden als de 12 weken voorbij zijn.

Wil je zelf naar de sportschool, maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen, dan is een persoonlijk trainingsschema een goede oplossing. Je kiest bij dit pakket voor een op maat gemaakt trainingsschema met drie feedbackgesprekken erbij. Je schema wordt waar nodig bij elk feedbackgesprek aangepast, zodat je nog meer progressie maakt. Ook kunnen we samen kijken hoe het gaat en kan ik je helpen waar nodig.

Bij het weegmoment wordt het vetpercentage, gewicht, spiermassa en omvang gemeten. Zo kun je precies zien wat de progressie is!

Ligt de uitdaging niet bij het sporten, maar vind je het lastig om een juist eetpatroon aan te houden? Dan kun je ook kiezen voor een op maat gemaakt voedingsschema. Dit schema wordt geheel aangepast naar jouw lichaam en eetwensen. Het is geen strikt dieet, maar een aanpassing in je voedingspatroon, zodat jij gezond blijft en je doelen op een leuke en lekkere manier behaalt. Gezond, lekker en vooral genoeg eten staan centraal. Als je voor dit pakket kiest, krijg je elke week een op maat gemaakt schema.

Heb je hulp nodig bij het trainen én je eetpatroon, kun je ook een combinatie van deze twee pakketten nemen!

Een lifestyle coaching pakket duurt 12 weken en elke 4 weken is er een weegmoment/ feedbackgesprek. Mocht je tussentijds vragen hebben, kun je altijd telefonisch of per mail contact opnemen met je coach.

Het traject ziet er als volgt uit:

  • Week 1: Intake gesprek
  • Week 4: Feedbackgesprek 1
  • Week 8: Feedbackgesprek 2
  • Week 12: Eindgesprek en resultaten bespreken.

Pakketten:

  1. Lifestyle coaching met voedingsschema en trainingsschema 12 weken voor €199
  2. Lifestyle coaching met voedingsschema 12 weken voor €150
  3. Lifestyle coaching trainingsschema 12 weken voor €150

Lijkt dit voor jou de oplossing? Neem dan snel contact op en laten we samen aan de slag gaan!

Woon jij niet in de buurt van Evi Sports? Kies dan voor de online coaching! Je krijgt dezelfde begeleiding, maar dan voeren we de gesprekken via Teams en dien je jezelf te wegen en te meten. Voor de op maat gemaakte schema’s heb ik je gewicht, lengte en vetpercentage OF buikomtrek nodig. De rest van de informatie bespreken wij tijdens de intake.