Smallgroup:
Heb jij een sportief doel en wil jij dit samen met een trainer bereiken?
Kies dan voor de smallgroup van Evi Sports. De smallgroup bij Evi Sports is ook écht SMALL. Je traint met maximaal vijf personen, zodat de trainer zich het hele uur goed kan focussen op iedere deelnemer.
Je gaat met het groepje aan de slag om jouw individuele doelen te bereiken. Er wordt een mooie combinatie gemaakt van uithoudingsvermogen, mobiliteit en krachttraining. Dankzij de afwisseling van oefeningen en materiaal is geen één training hetzelfde en is elke training een leuke verrassing!
Elke twee weken is er een weegmoment, zodat jouw progressie goed wordt bijgehouden.
VOL=VOL!

Combi lifestyle coaching en smallgroup training:
Heb jij wél de wil om jouw doelen te behalen, maar vind je het lastig om sport en voeding juist te combineren? Laat je naast het sporten begeleiden door een lifestylecoach en kies voor de combinatie van sporten onder begeleiding en gezond en gevarieerd eten! De schema’s worden gemaakt op basis van jouw doel en resultaten uit de metingen. Elke twee weken word je gewogen en bespreek je je traject met je coach. Dit traject is er om jouw lifestyle te veranderen en niet om je uit te hongeren met een streng dieet! De schema’s worden gemaakt door professionele diëtisten en worden volledig afgestemd op jouw doel en lichaamssamenstelling. Geen moeilijke gerechten of uren in de keuken staan, maar gewoon makkelijk, gezond en lekker eten!

Wil jij liever zelf aan de slag in de sportschool, maar wil je wel begeleiding door middel van een voedingsschema of trainingsschema? Kijk dan even onder het kopje “Lifestyle coaching”!

Tarieven:

  • 1x per week smallgroup €60 per maand (€70 met lifestylecoaching)
  • 2x per week smallgroup €80 per maand (€90 met lifestylecoaching)
  • 3x per week smallgroup €100 per maand (€110 met lifestylecoaching)

Aanmelden:
Om je aan te melden voor de smallgroup heb ik de volgende gegevens van je nodig:
– Naam
– Telefoonnummer
– Pakketkeuze
– Doelstelling
– Wil je ook aangeven welke dag(en) en tijdstip je mee wilt doen met de smallgroup?
Je kunt dit sturen naar info@evisports.nl

Keuze van dagen/tijdstippen van de smallgroup:

  • Maandag 20:00-21:00
  • Dinsdag 18:30-19:30 & 19:30-20:30
  • Woensdag 19:30-20:30
  • Donderdag 18:30-19:30 & 19:30-20:30
  • Zaterdag 9:00-10:00 & 10:00-11:00

VRIENDENSMALLGROUP

Wil jij samen met jouw vrienden fit worden, maar heb je geen zin om te verdwalen in een sportschool? Kies dan voor de vrienden training van Evi Sports!

Met de vrienden training vorm jij samen met minimaal drie andere vrienden en vriendinnen een groepje en krijg jij training onder begeleiding van een personal trainer. Omdat je in een klein groepje van vier tot zes personen traint, heb je de begeleiding alsof je personal training hebt, maar de gezelligheid van een groepsles! En zeg nou eerlijk, wat is er nou leuker dan samen met jouw vrienden/vriendinnen je doelen behalen?

Geïnteresseerd? Zorg dat je een groepje van 4 tot 6 mensen vormt en benader Evi voor de mogelijkheden!

Wil jij samen de uitdaging aan gaan ?

Neem gerust contact met mij op of schaf via de app een rittenkaart aan!