Mensen motiveren.
Dát is mijn passie!

“Sporten is mijn lust en mijn leven.”

Mijn naam is Evi de Niet, geboren op 5 mei 1999. Sinds 2018 ben ik begonnen als zelfstandig sportinstructeur met mijn bedrijf Evi Sports en sinds 2020 heb ik mijn eerste pand mogen openen op J. Keplerweg 30.

Sporten is mijn lust en mijn leven. Ik wilde daarom altijd al van mijn hobby mijn werk maken. Sport overbrengen op anderen en mensen motiveren om te bewegen en gezond te leven is mijn passie. Als je echt je doelen wil behalen en bereid bent om ervoor te werken, ben je bij mij aan het juiste adres. Ik zal je helpen en blijven motiveren, zodat jij je doelen behaalt!

Opleidingen

  • Fitness A – EFAA opleidingen
  • NASM Personal Trainer (National Academy of Sports Medicine) – EFAA opleidingen
  • HALO (Haagse Academie voor lichamelijke opvoeding) – De Haagse Hogeschool (HBO)